Vikend paket v Beogradu

Slovenskim turistom je Beograd verjetno vsaj do neke mere že dobro poznan, saj gre za priljubljeno postajo tistih, ki se odpravijo na ogled Balkana. Vsekakor pa ne bodo razočarani tisti, ki se v Beograd namenijo na daljši dopust. Vikend oddih bo dovolj le za ogled tistih glavnih znamenitosti mesta.

Beograd ponuja zelo raznolike zanimivosti. Treba je izpostaviti, da se v mestu skriva presenetljivo število muzejev – na primer muzej Nikola Tesla, srbski narodni muzej, etnografski muzej, muzej Jugoslavije, vojaški muzej, muzej letalstva, muzej sodobne umetnosti … Torej radovedneže čaka kar nekaj ogledov. Veliko pa je možno občudovati tudi zunaj muzejskih zidov. Od srednjeveških utrdb do čudovitih naravnih stvaritev Save in Donave.

Že sprehod po mestu je vreden svojega časa, tudi če nima pravega cilja. Prav tako Beograd gosti številne zabavne prireditve in festivale, pa tudi športna tekmovanja in druge dogodke.

Na svoj račun bodo v srbski prestolnici prišli turisti vseh vrst. Povsem udobno bodo prenočevali tako tisti, ki so vajeni spati v avtodomu ali v šotoru, kot tudi ljubitelji luksuznih hotelov. Beograd ponuja apartmaje, sobe, hostle in druge cenovno ugodne nastanitve, ki so pisane na kožo mladim obiskovalcem, med katerimi postaja Beograd vedno bolj priljubljena destinacija.

Najdite vikend paket