Vikend paket v Innsbrucku

Innsbruck je znan predvsem kot središče zimskih športov in odlično izhodišče za hribolazce, a kar nekoliko presenetljivo je, da ima to mestece na zalogi še celo vrsto zelo raznolikih turističnih atrakcij. Poleg naravnih lepot in športnih dejavnosti namreč ponuja še mnoge kulturne in zgodovinske zanimivosti, ki bodo zapolnile program vikend paketa.

Mesto je večkrat gostilo olimpijske igre in pozimi deluje kot zbirališče ljubiteljev zimskih športov, zato se bodo proti tirolski prestolnici gotovo odpravili tisti, ki iščejo vrhunska smučišča in druge urejene snežne površine. A v Innsbrucku najdemo še številne druge zanimivosti. Vseh arhitekturnih čudes na kratko sploh ne moremo povzeti, temveč si jih bo treba ogledati na sprehodu skozi mesto, prav tako je tu moč najti kar nekaj muzejev, predvsem takšnih, ki razkrivajo lokalno tirolsko zgodovino. Posebna atrakcija je živalski vrt z alpskimi živali, med katerimi najdemo tudi takšne, ki jih ni v nobenem drugem živalskem vrtu na svetu.

Kot zimsko športno središče Innsbruck seveda dobro poskrbi za vse obiskovalce. Tako za tiste, ki pridejo za dlje časa in se želijo razvajati v celoviti ponudbi luksuznih hotelov, kot tudi za tiste, ki bi radi svoj vikend preživeli brez previsokih stroškov. V vsakem primeru bo razgled skozi okno čudovit!

Najdite vikend paket