Vikend paket v Milanu

Milano je slovenskim turistom precej dostopno mesto, ki ponuja veliko zanimivosti. Je svetovno znano modno središče in v mnogih pogledih tudi zelo sodobno mesto, ki pa skriva nekatere bisere iz preteklosti.

V Milano se bodo odpravili tisti, ki radi odkrivajo lepote severne Italije. Obisk tega mesta je pametno kombinirati z drugimi ogledi v daljši obisk, čeprav je seveda tudi samostojen vikend paket v Milanu za nekatere turiste odlična dogodivščina.

Kot omenjeno bodo na svoj račun v Milanu prišli predvsem ljubitelji mode in razkošja, med te pa lahko štejemo tudi navdušence nad motošporti, ki bodo obiskali bližnje dirkališče v Monzi. Ima pa Milan kaj pokazati tudi bolj tradicionalnim turistom, ki iščejo kulturne in zgodovinske znamenitosti. Obvezen je ogled milanske katedrale, ki je največja v Italiji in tretja največja na svetu, sodobne arhitekturne sloge pa zastopajo nekatere slikovite stolpnice. Milano je idealna destinacija tudi za ljubitelje opere in gledališča!

Milano je zelo dobro povezan z drugimi italijanskimi kraji in širšo Evropo, in tudi preostala turistična infrastruktura je na nivoju. Že v samem centru mesta najdemo kar nekaj hotelov, med njimi tudi cenovno ugodnejše, več sreče pa bodo imeli iskalci cenejših nastanitev na obrobju mesta, kjer najdemo hostle in tudi kampe.

Najdite vikend paket