Vikend paket v Munchnu

Munchen je zaradi relativne bližine zelo priljubljena destinacija za vikend oddih slovenskih turistov. Čeprav je treba prečkati celo Avstrijo, je do bavarske prestolnice le slabih pet ur vožnje, ugodne pa so tudi ponudbe železniških in avtobusnih prevozov. Vikend paket v Munchnu je torej kot nalašč za tiste, ki si zaželijo oddiha v Nemčiji.

Munchen ponuja marsikaj, tako za vikend dopustnike kot tudi za obiskovalce, ki se odločijo ostati dlje časa. Posebej znano je to mesto po svoji kulinarični ponudbi, na čelu katere najdemo pivo. Za ljubitelje hmeljevega zvarka se kakopak priporoča obisk v oktobru, ko tu poteka znani festival Oktoberfest, skozi celo leto pa je možno poleg vrhunskega piva dobiti tudi preste in znamenite munchenske klobase. Ponuja pa mesto še marsikaj, od športnih in glasbenih spektaklov do zanimivosti, kot sta BMW Welt in cirkus Krone.

Turisti, ki iščejo nastanitev v središču mesta, imajo na izbiro različne hotele, od tistih najbolj luksuznih do cenovno zelo ugodnih. Predvsem v predmestjih in okoliških naseljih pa najdemo pestro zbirko drugih možnosti nastanitve, od apartmajev in sob do turističnih kmetij. Gotovo pa bo tu našel streho nad glavo prav vsak popotnik, saj je hotelov in drugih nastanitev res veliko.

Najdite vikend paket