Vikend paket v Pragi

Praga je ena izmed tistih turističnih destinacij, ki so kot nalašč za vikend oddih. Za slovenske obiskovalce je morda nekoliko preveč oddaljena, da bi žrtvovali vikend le za ta obisk, zato se običajno v češki prestolnici odločijo za daljši dopust, pogosto pa je mesto postaja na popotovanju po Evropi. Ne glede na to, kdo in za koliko časa se v Pragi ustavi, bo mesto navdušilo s svojo prijaznostjo do vseh obiskovalcev.

Praga se ponaša predvsem z edinstveno arhitekturo in bogato ponudbo kulturnih znamenitosti. To pomeni, da bo že večerni sprehod po mestu razkril ogromno čudovitih kotičkov tega mesta, vse skupaj pa zaokrožuje še bogata kulinarična ponudba, zahvaljujoč kateri lahko brez skrbi kar cel dan pohajkujemo po mestu. Ogledati si je treba staro mestno jedro, Karlov most čez Vltavo in gotsko katedralo svetega Vida ter praški grad. To je le nekaj izmed številnih kulturnih znamenitosti, ki so Prago postavile na zemljevid evropskega turizma.

Nastanitve so v Pragi dokaj ugodne, lahko pa v središču mesta seveda najdemo tudi luksuzne hotele. Mesto je prijazno do vseh vrst turistov, brez težav pogosti tudi tiste, ki iščejo kamp ali podobno prenočišče. Spremljevalna ponudba je vsekakor na nivoju – posebej pestra je ponudba piva!

Najdite vikend paket

Booking.com