Vikend paket v Dubrovniku

Dubrovnik skorajda ne potrebuje predstavitve. Gre namreč za eno izmed najbolj obiskanih turističnih destinacij, pa ne samo v hrvaškem, temveč tudi v evropskem in celo svetovnem merilu. Mesto nudi prav vse, kar bi pričakovali od tako popularne turistične točke. Večino svoje slave dolguje svoji pestri in prestižni zgodovini, nedvomno pa ogromno obiska poleti privabi predvsem zaradi vabljive mediteranske obale.

Vikend paket v Dubrovniku ne more zajeti vsega, kar mesto obiskovalcem ponuja, zato je vsekakor pametno premisliti o daljšem obisku. V vsakem primeru pa bodo na svoj račun prišli prav vsi obiskovalci.

Dubrovnik živi za turizem. Posledično je ponudba za obiskovalce zelo pestra, na voljo so nastanitve vseh mogočih vrst, številne restavracije z lokalno in tujo hrano, parki in sprehajališča, plaže ter druge točke, ki jih mora vsebovati veliko turistično središče. Največ Dubrovnik ponuja poleti, v času dubrovniškega festivala, ki se odvija na vrhuncu turistične sezone.

V izogib gneči pa je bolje mesto obiskati spomladi ali jeseni, pa tudi pozimi tu ne bo dolgčas. Znamenitosti je veliko, vedno se kaj dogaja, najde se množica aktivnosti za vse okuse. Gre skratka za mesto, ki je univerzalna turistična destinacija za vse vrste obiskovalcev.

Najdite vikend paket