Vikend paket v Medulinu

Skozi celo poletje, pa tudi spomladi, jeseni in celo pozimi, Medulin vabi ljubitelje neokrnjene narave. Prav to je namreč glavni adut tega turističnega naselja – z lego na skrajnem jugu istrskega polotoka je idealen kraj za sproščujoč oddih v objemu morja in zelenega okolja.

Medulin je destinacija za tiste, ki želijo uživati v razkošju in lenarjenju. Idilična okolica namreč še tako zvedavega obiskovalca prej ali slej zaziblje v stanje ležernosti, ki naredi poležavanje na plaži in čofotanje v morju tako prijetno. A tudi tisti, ki se začnejo na plaži hitro dolgočasiti, bodo v Medulinu in okolici našli nekaj zase. Nenazadnje je tu priljubljena atrakcija adrenalinski park, ki bo razveselil mlado in staro, morje pa vabi potapljače, plavalce, surfarje in druge morske rekreativce.

Poleg turističnih atrakcij ima Medulin tudi zelo privlačne kampe, ki s svojo lokacijo in ambientom že sami po sebi poskrbijo za edinstveno izkušnjo. Vikend paket v Medulinu je možno na ta način povsem enostavno načrtovati in izpeljati kar v lastni režiji, zato je ta destinacija idealna za tiste, ki želijo dopust preživeti povsem po svoje. To ne pomeni, da svojega mesta tu ne bodo našli tudi drugi turisti – nenazadnje kraji v tem delu Istre živijo za turizem!

Najdite vikend paket