Vikend paket na otoku Brač

Otok Brač je en izmed bolj razgibanih in raznolikih hrvaških otokov, sploh glede na razmeroma majhno velikost. Vikend paket na Braču bo kot nalašč za tiste, ki želijo poleg poležavanja na plaži čas izkoristiti še za druge aktivnosti.

Ena izmed zanimivosti je Vidova gora, ki je najvišja točka Jadrana in kar vabi k obisku tiste, ki si želijo pretegniti noge. Poleg tega Brač skriva dolgo in zanimivo zgodovino, ki jo je prav tako vredno raziskati.

Glavna atrakcija Brača pa je nedvomno plaža. Najbolj znameniti kos obale je tako imenovani Zlatni Rat na južni strani otoka – mali rtič je ob pogledu iz zraka nadvse slikovit, prav nič pa ne bodo razočarani tisti, ki ostanejo na tleh, saj je plaža kot nalašč za uživanje v vodnih aktivnostih. Tudi naravna kulisa je seveda čudovita!

Brač ima okoli priljubljenih plaž bogato razvejano turistično infrastrukturo s hoteli, wellness centri, vilami in drugimi luksuznimi namestitvenimi kapacitetami. Kot na vseh turističnih otokih Jadrana pa lahko tudi tu najdemo številne apartmaje, ki v poletnem času sprejmejo neverjetno število turistov.

Prenočišče je moč najti v praktično vsakem naselju, predvsem pa v okolici najbolj priljubljenih plaž – okoli Zlatnega Rata na jugu in v največjem naselju Supetarju na severu.

Najdite vikend paket

Booking.com