Vikend paket na otoku Murter

Otok Murter je še ena izmed privlačnih opcij za tiste, ki se želijo za vikend sprostiti v objemu prijetne mediteranske obale. Otok je za obiskovalce s severa sicer precej oddaljen, je pa enostavno dostopen, saj je preko Murterskega kanala z mostom povezan s celino.

Tudi sicer je otok prijazen do tistih, ki želijo do svojega cilja priti brez komplikacij – z relativno majhno površino in dobrimi prometnimi povezavami Murter omogoča, da ga brez truda in v kratkem času lahko povsem raziščemo.

Zaradi kompaktnih dimenzij (in slikovite okolice), je Murter priljubljena destinacija za pohodnike in tiste, ki svoj vikend oddih radi preživijo »na svojem«, bodisi v šotoru bodisi v avtodomu. Prostora za kampiranje je dovolj, prav tako ne bo zmanjkalo pohodniških in sprehajalnih poti. Tudi tisti, ki se raje zadržujejo v vodi, imajo kaj raziskovati – zelo blizu obale Murterja je posejanih kar nekaj manjših otočkov.

Nihče pa vam ne bo zameril, če svoj vikend paket na Murterju v celoti izkoristite za poležavanje na plaži. V tem primeru je najbolje izbrati okolico katerega izmed večjih krajev na otoku, saj ti ponujajo ustrezna prenočišča, kulinarično ponudbo in druge turistične zadeve, ki omogočajo sproščujoč večdnevni oddih.

Najdite vikend paket