Vikend paket v Poreču

Poreč je s privlačno plažo, prikupnimi otočki in bogato turistično ponudbo priljubljena destinacija tistih, ki se želijo v vročih poletnih dneh ohladiti ob morju, zaradi relativne bližine pa je kraj pogosto letovišče za slovenske obiskovalce.

Poreč je z okolico priljubljen predvsem med tistimi, ki si želijo brezskrbnega vikend paketa. Dopušča namreč ogromno svobode pri organizaciji prostega časa. V tem delu hrvaške Istre je zelo priljubljeno kampiranje, ki z minimalnimi omejitvami ustreza tistim, ki želijo popolnoma izkoristiti svoj vikend, na drugi strani pa seveda najdemo turistično ponudbo, ki vključuje povsem organizirane aktivnosti. Vikend paket v Poreču je lahko povsem organiziran, kar nudijo nekateri hoteli in mnoge turistične agencije, lahko pa svoje dni v tem kraju preživite v lastni režiji.

V vsakem primeru bo Poreč navdušil vse vrste obiskovalcev. Kraj dokazuje, da ni treba iti daleč, če želimo uživati v pristnem mediteranskem okolju, bogati tradiciji ter neokrnjeni naravi. Pisan je na kožo tudi tistim, ki si želijo preprosto lenariti na svežem zraku. Nekaj previdnosti gre morda nameniti le datumu obiska – plaže okoli Poreča sodijo med najbolj obiskane, tako da lahko sproščujoče dejavnosti nekoliko okrni gneča na višku poletne sezone, a tej se je možno z nekaj iznajdljivosti enostavno izogniti.

Najdite vikend paket

Booking.com