Vikend paket v Puli

Kot največje in bržkone najpomembnejše mesto hrvaške Istre je Pula obvezna postojanka za tiste, ki se na oddih odpravijo prav v ta konec Jadrana. Mesto privlači s številnimi atrakcijami, ki so neustavljiv magnet za obiskovalce s celega sveta, s porastom obiska pa se sočasno razvija tudi turistična ponudba, ki poskrbi za zaokrožen vikend paket v Puli.

Pula že s svojo velikostjo ponuja nekaj, česar v drugih obmorskih krajih v okolici ne moremo najti. Turistična ponudba v tem mestu je pisana na kožo tistim, ki se med obmorskim oddihom niso pripravljeni odpovedati luksuzu evropskih mest. Čeprav se po številu prebivalcev in površini ne more kosati z znanimi prestolnicami, ima Pula obilico hotelov, apartmajev, sob in drugih namestitvenih kapacitet, ki odlično poskrbijo za množico turistov. Posebej dobro se Pula izkaže za tiste, ki iščejo cenovno ugodno namestitev, seveda pa ne bo razočarala tudi preostala turistična ponudba.

O naravnih in kulturnih znamenitostih Pule verjetno ne gre izgubljati besed. V vikend paket je kar težko stlačiti vse nujne znamenitosti, tako da je morda smiselno premisliti o daljšem postanku. Že na Brionih se lahko na primer brez težav zadržimo cel dan, v mestu pa se skriva še obilica bolj ali manj znanih zanimivosti, ki jih je težko raziskati v dveh dneh.

Najdite vikend paket