Vikend paket v Rovinju

Za vikend oddih bi težko izbrali boljšo destinacijo od Rovinja. Gre namreč za eno izmed najbolj priljubljenih letovišč hrvaške Istre, posledično pa je tudi turistična ponudba v tem kraju zelo razvita. Z možnostmi nastanitve Rovinj pokrije zelo raznoliko množico turistov, prav tako pestra pa je tudi kulinarična ponudba. Glavno atrakcijo pa predstavlja neokrnjena narava, ki na tem območju še posebej izraža značilnosti mediteranske obale.

V Rovinju bodo na svoj račun prišli prav vsi obiskovalci. Gotovo je ta destinacija najbolj očitna izbira za ljubitelje narave, predvsem za tiste, ki iščejo slikovite obalne kotičke. Naravni parki in majhni otočki naredijo obalo okoli Rovinja pravo turistično atrakcijo. Tiste, ki iščejo nekaj več, pa bo prepričala bogata turistična ponudba, ki se vrti okoli vodnih športov, kulturne dediščine in kulinarične ponudbe.

Jasno je, da Rovinj nudi nekaj za vsakogar. Od tistih, ki radi kampirajo s prijatelji, do onih, ki bi si želeli privoščiti brezskrben oddih v samoti zasebne nastanitve. Vikend paket v Rovinju je torej kot nalašč za vse vrste obiskovalcev, edina težava je ta, da vikend verjetno ne bo dovolj dolg, da bi vanj vključili vse tiste aktivnosti, ki naredijo Rovinj idealno turistično destinacijo.

Najdite vikend paket

Booking.com