Vikend paket v Trogirju

Hrvaška obala skriva neštete bisere, ki so se razvili v prava turistična središča. Med najbolj slikovitimi točkami ob jadranski obali je gotovo tudi Trogir, ki pa zaradi bližine precej večjega Splita redko izstopa kot samoumevna turistična destinacija.

Mestece si je vsekakor treba ogledati, saj je s posrečeno lego in čudovito arhitekturo prava paša za oči. Že samo po sebi si mesto zasluži obiska, dodaten argument pa podajo še številne zgodovinske in kulturne znamenitosti, ki dopolnjujejo čudovito kuliso mediteranske obale.

Trogir je znan predvsem po svoji lokaciji med celino in otokom Človo. Staro mestno jedro je ugnezdeno na majhnem otočku, ki je z mostom na eni strani povezan s celino, na drugi pa z večjim otokom.

Seveda pa se je mesto iz osrčja širilo na vse strani, sočasno pa se je razvijala tudi turistična ponudba. Danes Trogir ni le zanimivost, temveč privlačna turistična destinacija za tiste, ki se želijo izogniti gneči v glavnih obmorskih centrih Hrvaške.

Trogir nudi ugodne namestitve, predvsem apartmaje in ležišča v mladinskih hostlih, tisti, željni večjega prestiža, pa bodo v ponudbi našli še obmorske vile, hotele in druge možnosti. Tako je Trogir kot nalašč za vikend oddih, če želimo izlet še za kakšen dan podaljšati, pa se odpre še obilica novih možnosti v mestu in okolici.

Najdite vikend paket

Booking.com