Vikend paket v Umagu

Umag je Slovencem najbližje hrvaško letovišče, hkrati pa tudi najbližje zares mediteransko naselje, ki ga lahko obiščemo na poti proti jugu. Nič čudnega torej, da kraj privablja številne slovenske in tuje turiste, ki predvsem poleti odkrivajo vse, kar nudi ta del hrvaške Istre.

Za slovenske obiskovalce je odlična izbira vikend paket v Umagu, ki v nekaj dneh združuje obilo užitkov v tej priljubljeni, a vseeno dokaj mirni turistični destinaciji.

Vikend paket v Umagu lahko združuje različne vsebine. V vsakem primeru mora biti poskrbljeno za nastanitev oziroma prenočitev, seveda pa ne gre brez hrane in naposled tudi dnevnih aktivnosti.

Za vse to lahko poskrbijo kar nekateri ponudniki turističnih namestitev, ki obenem nudijo tudi dodatne storitve. Teh je v Umagu kar nekaj – nenazadnje gre za kraj, ki na račun čudovite narave, zanimive zgodovine in kulturnih znamenitosti, ter dogajanja, kot je svetovno znano teniško prvenstvo, vsako leto privablja obilo turistov, ki pričakujejo pestro ponudbo.

V Umagu najdemo med drugimi prvi istrski hotel s petimi zvezdicami, kar nekaj hotelov z odličnim razgledom, seveda pa tudi apartmaje, bungalove, sobe in kampe. Prenočišča ne bo težko najti, mala malica pa bo tudi zapolnjevanje vikenda s prijetnimi aktivnostmi.

Najdite vikend paket