Vikend paket v Vrsarju

Vrsar je razmeroma majhno naselje na zahodni obali hrvaške Istre, postavljeno med bolj znani turistični točki Poreč in Rovinj. V družbi tako poznanih in obiskanih krajev Vrsar izstopa kot skriti dragulj, ki ga bodo z veseljem odkrivali predvsem tisti, ki radi raziskujejo na lastno pest.

Kot vsako naselje v tem delu Hrvaške seveda tudi Vrsar v veliki meri živi od turizma in je poleti dobro obiskan, a v primerjavi z najbolj priljubljenimi hrvaškimi plažami je ta kotiček vsekakor dobra izbira za tiste, ki si želijo predvsem brezskrbne sprostitve.

Turistična ponudba v Vrsarju cilja na različne vrste obiskovalcev, je pa pisana na kožo tistim, ki pri svojem oddihu ne želijo komplicirati. Bogata je predvsem ponudba za kampiranje, na svoj račun pa bodo prišli tudi tisti, ki cenijo zasebnost vil in drugih privatnih namestitev. Seveda pa ima tudi Vrsar hotele s pogledom na morje!

Vikend paket v Vrsarju je odlična ideja za tiste, ki bi radi v miru odkrivali edinstven utrip prikupnega mediteranskega mesteca. Kombinacija naravnih in kulturnih znamenitosti ponuja obilo izbire, svoje pa dodajo še bližnje atrakcije novejšega izvora, na primer tematski park dinozavrov v Funtani. Tako je Vrsar vsekakor privlačna destinacija za krajši vikend oddih!

Najdite vikend paket

Booking.com