Vikend paket v Ankaranu

Ankaran je odličen primer obalnega mesta z zelo posrečeno turistično ponudbo. Gre namreč za priljubljeno obmorsko letovišče z urejeno infrastrukturo, ki pa vseeno ni pretirano obljudeno in ohranja pristni utrip starega obmorskega mesteca.

Ankaran na razmeroma majhni površini nudi vse, kar potrebujejo obiskovalci vseh vrst. Gostje, ki so vajeni razkošja, se bodo namestili v hotel ali vilo ter uživali v bogati spremljevalni ponudbi, drugi obiskovalci pa bodo našli prenočišče v apartmajih in podobnih nastanitvah. Ankaran ima tudi kamp, ki sega praktično vse do obale – pohvalno je predvsem to, da kamp slovi kot čist in urejen, kljub temu, da je v poletnem času razumljivo zelo zaseden.

Turistična infrastruktura Ankarana dobro poskrbi za poletno množico turistov. Ti seveda pridejo predvsem na plažo, ki je lepo urejena in dovolj prostorna, pohvali pa se tudi s pestro spremljevalno ponudbo.

Tisti, ki ne želijo cel dan uživati v morju ali neposredno ob njem, imajo na voljo kar nekaj športnih aktivnosti, od organiziranih rekreativnih in tekmovalnih športov do pohajkovanja, kolesarjenja in drugih individualnih dejavnosti.

Poleg ponudbe samega Ankarana lahko pri tem upoštevamo še vse tisto, kar imata ponuditi Debeli rtič in Sv. Katarina v neposredni bližini Ankarana.

Najdite vikend paket