Vikend paket na Bledu

Bled je ena izmed najbolj prepoznavnih in seveda tudi najbolj obiskanih turističnih destinacij v Sloveniji. Za domače obiskovalce je odlična ideja vikend paket na Bledu, ki omogoča edinstveno doživetje vseh atrakcij tega gorenjskega bisera.

Nedvomno je glavni adut Bleda jezero, ki mora biti vključeno v program vsakega obiska. Tisti, ki se radi med svojim oddihom tudi malo osvežijo, bodo v jezeru zaplavali, sicer pa je odlična alternativa tudi veslanje po vodni gladini in obisk otočka.

Pogledi na slikovito jezero bodo še lepši za tiste, ki so si pripravljeni pretegniti noge in obiskati okoliške vzpetine. Ni pa to edina blejska atrakcija – nujno se je treba ustaviti tudi na znamenitih blejskih kremnih rezinah!

Okoli jezera se je razbohotila izjemno bogata turistična ponudba, ki je pisana na kožo predvsem konferenčnemu, poslovnemu in gospodarskemu turizmu, seveda pa bodo prišli na svoj račun tudi vsi drugi obiskovalci. Hotelov ne manjka, tudi drugih nastanitev je dovolj.

V neposredni bližini jezera je možno kampirati, če se želite izogniti gneči pa se najdejo opcije v širši okolici mesta. Skladno z nastanitvami se je razvila tudi druga turistična ponudba, predvsem kulinarična, ki je že sama po sebi vredna obiska tega mesta!

Najdite vikend paket