Vikend paket v Bohinju

Bohinj je vsekakor ena izmed slovenskih turističnih destinacij z velikim potencialom. Kraja z imenom Bohinj tu sicer ne bomo našli, saj to ime označuje dolino in občino, medtem ko za turiste dobro poskrbijo različna naselja na tem področju.

Priljubljena točka je Bohinjska Bistrica, ki je zelo prikladno opremljena tudi z železniško postajo, praktično vsi turisti pa se odločijo obiskati tudi bohinjsko jezero, ki je na tem področju glavna atrakcija.

Bohinj je idealna destinacija za tiste, ki uživajo v naravi. Jezero že ponuja čudovit vpogled v podobo narave v tej dolini, zvedavi raziskovalci pa se bodo gotovo odločili še za obisk slapa Savice, ki je zelo dostopen in kot nalašč za kratek izlet.

Vikend paket v Bohinju lahko vključuje še obisk katere izmed okoliških vzpetin, morda pa celo pot skozi dolino triglavskih jezer in skok na Triglav! Pozimi ni tu nič manj zanimivo, glavna atrakcija pa postane bližnje smučišče Vogel.

Zimski turizem je v Bohinju zelo razvit, predvsem seveda v povezavi s smučiščem in včasih zamrznjenim jezerom. Skozi celo leto v Bohinjski Bistrici deluje vodni park z bogato ponudbo, predvsem poleti pa oživi bogata ponudba za obiskovalce jezera. Nastanitve ni težko najti, tu se nahaja tudi nekaj luksuznih hotelov in kopica apartmajev.

Najdite vikend paket