Vikend paket v Bovcu

Zgornji tok reke Soče vabi ljubitelje neokrnjene narave, ki bodo v Bovcu našli idealno izhodišče za vse mogoče aktivnosti. Že v pohajkovanju ob rečni strugi in po okoliških vzpetinah lahko uživamo cel vikend, v svoj dopust pa lahko tu vključimo še kakšno izmed neštetih zanimivih dejavnosti, ki so na voljo.

Vikend paket v Bovcu mora vključevati tudi kakšen adrenalinski podvig, na primer skok s padalom ali spust z raftom. Reka Soča s pritoki omogoča ogromno aktivnosti, na primer soteskanje, kajak, tudi ribolov. Turistični ponudniki pa so privlačnost območja še nadgradili z adrenalinskimi parki, zip-line dogodivščino in drugimi dodatki, ki se lepo vklopijo v naravno okolje.

V Bovcu bodo vedno imeli kaj početi tisti, ki radi svoj dopust preživijo aktivno, nekaj zanimivosti pa se bo našlo tudi za tiste, ki raje uživajo v ogledu kulturnih in zgodovinskih znamenitosti ter preizkušanju lokalne kulinarične ponudbe.

Bovec se v poletni sezoni prelevi v meko adrenalinskih športov in aktivnosti v naravi. Prijazno so sprejeti vsi obiskovalci, veliko pa je predvsem tistih, ki potujejo na lastno pest in prenočujejo v šotorih ali avtodomu.

Bovec ima tudi mnoge apartmaje in druge nastanitve, čeprav na vrhuncu poletne sezone morda ne bo veliko prostih mest.

Najdite vikend paket