Vikend paket v Kopru

Kot največje slovensko obalno mesto je Koper seveda tudi privlačna izbira za vikend oddih. Nudi namreč kar nekaj aktivnosti, ki so kot nalašč v vročih poletnih dneh. A tudi v drugih letnih časih je obisk Kopra lahko zelo lep, saj je turistična ponudba v mestu prilagojena obiskovalcem vseh vrst.

Koper je zelo raznolik in nudi nekaj za vsakogar. Najbolj priljubljen je seveda med obiskovalci, ki prihajajo sem na morje. Navdušuje z lepo urejenimi obmorskimi sprehajališči, ki skrivajo nekatere odlične kotičke za sproščeno kopanje v morju.

Slikovita obalna pot nudi idealno kuliso za tek, kolesarjenje, rolanje in druge aktivnosti, povsod pa seveda obstaja možnost za kratek postanek in osvežitev v morju. Za tiste, ki niso ljubitelji slane vode, poskrbi koprski vodni park, ki nudi pestro ponudbo bazenov in tudi drugih aktivnosti, ki jih mora omogočati tovrsten center.

Sproščujoč vikend oddih v Kopru omogoča razvita turistična infrastruktura, ki vključuje solidno izbiro različnih vrst prenočišč. Razvajate se lahko v hotelu ali privatnem apartmaju, medtem ko postajališče za avtodome omogoča varno zavetje tudi za tiste, ki potujejo na lastno pest.

Koper ima bogato kulinarično ponudbo, veliko trgovin, športnih objektov in drugih krajev, ki jih bodo turisti s pridom izkoristili.

Najdite vikend paket