Vikend paket v Kranjski Gori

Kranjska Gora slovi predvsem po idilični podobi, ki jo prevzame v zimskem času. Tudi turistična ponudba je v tem letnem času posebej privlačna, čeprav ima ta konec Slovenije veliko ponuditi tudi obiskovalcem, ki jim bolj ugaja toplejše vreme. Predvsem pa Kranjska Gora navdušuje z izjemno turistično in kulinarično ponudbo, ki privablja obiskovalce iz Slovenije in tujine.

Kranjska Gora je znana kot slovenska prestolnica zimskih športov, saj je tu obiskovalcem na voljo ogromno možnosti. Tudi nekaj uglednih tekmovanj, na primer pokal Vitranc in vsakoletni praznik smučarskih poletov v Planici.

Rekreativcem so namenjena različna smučišča, zelo priljubljena pa je tudi steza za smučarski tek. Pozimi je dogajanje v Kranjski Gori in drugih okoliških naseljih zelo pestro, a tudi poleti bo marsikdo v čudoviti naravi našel veliko razlogov za obisk.

V vsakem letnem času je lokalna turistična ponudba zelo prijazna do vseh vrst obiskovalcev. Kranjska Gora je postala pravo turistično naselje, v katerem najdemo vse, kar si lahko zaželimo.

Od luksuznih namestitev do prostorov za kampiranje, piko na i pa doda odlična kulinarična ponudba. Podobno velja tudi za okoliške kraje. Posebej pa je treba pohvaliti bogat spremljevalni program ob vseh glavnih turističnih atrakcijah.

Najdite vikend paket