Vikend paket v Portorožu

Portorož je po pravici eno izmed najbolj cenjenih slovenskih letovišč, v poletnem času pa priljubljena destinacija za številne domače in tuje obiskovalce. Turistična ponudba je tu zelo bogata in lahko služi za zgled večini drugih slovenskih mest. To nenazadnje potrjujejo italijanski, nemški in drugi tuji gostje, ki kljub visokim pričakovanjem slovensko obalo zapuščajo zadovoljni in željni povratka.

Portorož poleti vabi s svojo plažo in bogato ponudbo ob njej. Tu bomo našli goste vseh vrst, od tistih, ki uživajo le v vikend oddihu, do takšnih ki tu preživljajo dolge razkošne počitnice. Infrastruktura je zelo dobro razvita, saj ob plaži najdemo pestro kulinarično ponudbo, veliko trgovin, pa tudi parkirišča in druge pomembne točke.

Portorož ima odlično razvit igralniški turizem, ki privablja premožnejše obiskovalce, pa tudi bogat spremljevalni program običajnih turističnih aktivnosti. Na svoj račun bodo prišli na primer ljubitelji tenisa, raziskovalci kulture dediščine in navdušenci nad floro in fauno bližnjih solin.

Portorož nudi nastanitve vseh vrst. Za vikend oddih lahko zadostuje že kamp ali pa najet apartma, je pa prav Portorož pravi kraj za tiste, ki se želijo razvajati v luksuznih hotelih z razkošno dodatno ponudbo ali pa v slikovitih vilah in drugih podobnih namestitvah.

Najdite vikend paket

Booking.com