Vikend paket v Strunjanu

Od vseh obalnih krajev slovenske Primorske je verjetno prav Strunjan najbolj slikovit. Prikupil se bo predvsem tistim obiskovalcem, ki cenijo čudovito naravo in miren oddih na plaži. Gre namreč za zelo razloženo naselje, ki praktično nima pravega centra, dopušča pa veliko prostora za nemoten razvoj turistične ponudbe.

Plaža v okolici Strunjana je zelo dolga in v veliki meri tudi lepo urejena, tako da bodo gotovo prišli na svoj račun tisti, ki v poletnih dneh iščejo predvsem osvežitev v morju.

A še veliko več Strunjan skriva v zaledju, kjer najdemo naravni rezervat s slikovitimi razgledi. Med drugim je tu znameniti strunjanski klif, po okolici pa vodijo mnoge sprehajalne in kolesarske poti. Kar nekaj je zalivov in drugih obalnih kotičkov, ki dopuščajo nekaj zasebnosti in niso stalno okupirani s strani množice turistov.

Strunjan je med obiskovalci precej priljubljen in na povpraševanja odgovarja s pestro turistično ponudbo. Predvsem med nastanitvami je veliko izbire. Apartmaje in bungalove najdemo posejane po vsej dolžini obale, tu je tudi več hotelov, vil in drugih vrst nastanitve.

Odlična destinacija torej za tiste, ki se med dopustom niso pripravljeni odreči udobju prijetne namestitve. Preostala turistična ponudba je prav tako več kot zadovoljiva za vse poletne obiskovalce.

Najdite vikend paket

Booking.com