Vikend paket v Tolminu

Za vikend oddih v Sloveniji verjetno ni boljše destinacije, kot je Posočje. Tolmin, ki je na tem območju največje naselje, je tudi ena izmed najbolj privlačnih turističnih točk. Ponudba se je razvila predvsem po želji tistih, ki iščejo aktiven oddih z dejavnostmi v naravi – teh v tem kotičku Slovenije ne manjka, za kar poskrbijo reka Soča in okoliške vzpetine. Druga velika atrakcija v Tolminu pa so poletni glasbeni festivali.

Tolmin je med ljubitelji adrenalinskih športov poznan predvsem kot priljubljeno pristajališče padalcev, ki v poletnih mesecih vsakodnevno prekrivajo nebo nad Posočjem. Na voljo so seveda tudi mnoge druge adrenalinske dejavnosti, na primer rafting na Soči, pa tudi bolj mirne aktivnosti, na primer pohajkovanje in raziskovanje zgodovine po okoliških hribih ali kolesarjenje v naravi.

V poletnem času Tolmincem ne pustijo spati razni glasbeni festivali – od praznika metal glasbe, ki je znan po vsem svetu, do večdnevnih prireditev za ljubitelje reggae in rock glasbe. Turistična ponudba je prilagojena za obiskovalce te vrste. Veliko prostora za nočitve je po kampih, ki so v času sezone zelo zasedeni, možno pa je seveda najti tudi druge nastanitve. V zadnjih letih se Tolmin lepo razvija in postaja vse bolj prijazen do turistov.

Najdite vikend paket

Booking.com